Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2019 20:17
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Soudce vznesl oficiální obvinění proti ASAP Rockymu. Raper zatím zůstává za mřížemi

HUDBA ŠVÉDSKO
Uložit Uložené

25. července švédské úřady přijaly další klíčové rozhodnutí o případu, kterým během posledních týdnů žil celý svět.

„I přes tvrzení, že ASAP Rocky jednal v sebeobraně po provokaci, jde o trestný čin,“ prohlásil dnes prokurátor Daniel Suneson. Vznesl obvinění proti americkému raperovi a dalším dvěma členům jeho týmu. The Guardian informuje, že Flacko zůstává za mřížemi, kde bude čekat na určení data jednání.

Může jít o několik dní i týdnů, než se rozhodne o výši trestu. Vyšetřování však skončilo v jeho neprospěch, což je pro fanoušky velmi špatný signál.

Doporučeno
Muž, kterého ASAP Rocky napadl, je na svobodě. Iniciativa Trumpa, Kim Kardashian a Kanyeho Westa mohla raperovi uškodit Muž, kterého ASAP Rocky napadl, je na svobodě. Iniciativa Trumpa, Kim Kardashian a Kanyeho Westa mohla raperovi uškodit 23. července 2019 7:27

K situaci se už vyjádřila i Rockyho máma, které dalo zabrat, aby nebyla vulgární a nezpůsobila svému synovi žádné další problémy. I když už víme, že švédské úřady postupují podle pravidel a nezaujal je ani diplomatický zásah Donalda Trumpa. Tehdy mu švédský premiér vzkázal, že nebude a nechce zasahovat do případu.

„Řekl mi, že moc dobře nejí a nemůže se dočkat, až navštíví posilovnu,“ prozradila pro švédský Expressen ještě včera matka slavného rapera poté, co měla možnost jej navštívit.

Domů
Sdílet
Diskuse