Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2019 22:13
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Nevydařené záběry z Endgame: Thor miluje svůj obří pupek a ženské hrdinky si užívají společnou girl power scénu

Nevydařené záběry z Endgame: Thor miluje svůj obří pupek a ženské hrdinky si užívají společnou girl power scénu
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na natáčení bylo o zábavu postaráno.

Snad žádné natáčení se neobejde bez zakoktání se, neočekávaných výbuchů smíchu či náhodných zakopnutí během kráčení po scéně. Výjimkou není ani komiksový hit Avengers: Endgame, který se nedávno stal nejvýdělečnějším filmem všech dob.

V následujícím videu však mimo zkažených scén najdeš i mimořádně emotivní záběry, na kterých se nachází také dnes už zesnulý Stan Lee. Společně s komentáři jednotlivých hereckých představitelů budeš mít možnost nahlédnout na to, jak vnímali zakončení 3. fáze MCU.

Všech bonusů, které jsi měl možnost zhlédnout ve videu, se samozřejmě dočkáš i na Blu-ray či DVD. Vydání je naplánováno na 13. srpna 2019.

Novinek ze světa Marvelu bylo za poslední dobu skutečně mnoho, a proto si můžeš čekání na bonusy z Endgame zkrátit přečtením našeho shrnujícího článku o nejbližších plánech pro MCU.

Domů
Sdílet
Diskuse