Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. července 2019 18:26
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Kolo, které se po dálnici kutálelo nebezpečnou rychlostí, způsobilo vážnou dopravní nehodu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Než pneumatika narazila do černého SUV amerického policisty, přeskočila auto jeho manželky se třemi dětmi.

Řidiči v New Jersey byli v pořádném šoku, když se najednou odpojilo mohutné kolo a nebezpečnou rychlostí se valilo po rušné dálnici. Jednomu z účastníku provozu se dokonce podařilo celou situaci zaznamenat. Záběry z místa nehody vypadají jako z akčního filmu.

Pneumatika během rychlého kutálení předjížděla auta ve směru jízdy, dokud se jí nepodařilo přeskočit betonovou bariéru a ohrožovat řidiče v protisměru. Po pár sekundách nakonec narazila do černého SUV.

Podle informací kanálu ABC 7 mělo jít o automobil značky Jeep, který řídil policista John Rice z amerického Piscataway. V autě před ním se měla nacházet jeho manželka s jejich třemi dětmi. „Zpočátku jsem se bál, že pneumatika zasáhne auto přede mnou s mou ženou a dětmi. Po celou dobu mi běžela hlavou myšlenka: ‚Prosím, ať se to nestane,'“ popisuje policista.

Rychle se kutálející a skákající kolo nejprve přeskočilo auto jeho manželky a až poté narazilo do Jeepu. Na černém SUV způsobilo rozsáhlé škody. Podle všech informací však řidič poškozeného auta, navzdory děsivým záběrům z videa, nebyl vážně zraněn.

Domů
Sdílet
Diskuse