Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. července 2019 14:00
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Vystřižená scéna z Endgame ukazuje, jak Avengers uctili mrtvého Tonyho přímo po lusknutí

Vystřižená scéna z Endgame ukazuje, jak Avengers uctili mrtvého Tonyho přímo po lusknutí
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ani jeden hrdina nezaváhal. Všichni se sklonili před největším hrdinou v Endgame.

Příští týden vychází Endgame na digitálních nosičích, zatímco ty fyzické budou následovat týden poté. Dočkáme se řady bonusů, 6 vystřižených scén, rozhovorů s tvůrci a podobně. Jedna z vystřižených scén se dostala na internet, bohužel, ve velmi nízké kvalitě. 

Vidíme v ní již mrtvého Tonyho Starka obklopeného přáteli a ostatními hrdiny. Tato scénka už ve filmu nebyla. Režiséři se s Tonym nechtěli loučit dvakrát (protože jsme viděli i jeho pohřeb, který se jim z emocionálního hlediska zamlouval více). V každém případě, scénka ukazuje, jak Hawkeye poklekl jako první a uctil tím svého přítele a dlouholetého Avengera.

Následoval úplně každý v okolí (tak trochu jsem se bál, že Brie Larson a její Captain Marvel nebudou ochotné), což vytvořilo dojemnou scénku. Přispívá k ní i pohled na Strange, který od začátku věděl, že Tonyho připraví o všechno (i když za to samozřejmě nemůže).

Kromě toho vidíme i Gamoru z roku 2014, která scénu opustila a zřejmě se na jistou dobu vzdálí. Je třeba si uvědomit, že vše, co tato postava zažila již od prvního Guardians of the Galaxy filmu, tato Gamora maximálně tak slyšela. Je zmatená a nezná svět kolem sebe. Konec konců, přesunula se v čase o 5 let. Podstatné je, že přežila a v trojce ji budou zřejmě Star-Lord a spol. hledat.

Domů
Sdílet
Diskuse