Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2019 12:16
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muž skočil v Chorvatsku z mostu ve výšce 40 metrů nad vodou. Kamarád si pád natáčel na mobil

ZAJÍMAVOSTI CHORVATSKO
Uložit Uložené

Muži museli přijít na pomoc záchranáři.

Letní dovolená v Chorvatsku dokáže přinést nezapomenutelné zážitky. Neplatí to však v případě, že se rozhodneš skočit z mostu ve výši více než 40 metrů do vody. Nejmenovaný muž dostal tento nápad ve městě Šibenik, kde s kamarádem vyšli na most a chvíli se zamýšleli, zda je skok dobrý nápad, informoval Jutarnji list.

Kamarád s mobilem v ruce natáčel, jak si chlapík vyzouvá pantofle, předává mu mobil a přelézá zábradlí. Není známo, zda byli muži pod vlivem alkoholu nebo drog, avšak kamarád s mobilem muže povzbuzoval a doporučoval mu, aby skákal nohama napřed. Muž to tak udělal, jenže během letu se otočil a na hladinu dopadl hrudníkem.

V první chvíli dokázal z místa dopadu odplavat, ale po chvíli už potřeboval pomoc záchranářů. Při pádu si zlomil pánev a chirurgové pro chorvatská média prohlásili, že muž utrpěl vážná zranění. Lékaři ho naštěstí stabilizovali a pokud bude léčba pokračovat bez problémů, na svůj hloupý nápad bude moci chlapík vzpomínat ještě dlouho.

Domů
Sdílet
Diskuse