Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2019 8:12
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

16letý teenager vyhrál ve Fortnite 3 000 000 $

TECH ESPORT
Uložit Uložené

Kyle Giersdorf získal svými Fortnite dovednostmi pěkný balík peněz.

O tomto víkendu uspořádalo vydavatelství Fortnite, Epic Games, gigantický e-sport turnaj, přičemž bylo ve hře 30 milionů dolarů.

Do turnaje se pokusilo dostat absurdních 40 milionů hráčů, přičemž se do finále probojovala jen nejlepší stovka. Finalisté na posledním místě si odnesli slušnou sumičku 50 000 dolarů, zatímco na vítěze čekaly lákavé 3 miliony dolarů (69 milionů korun).

Doporučeno
V největším Fortnite turnaji mohou vyhrát 3 miliony dolarů i 14leté děti V největším Fortnite turnaji mohou vyhrát 3 miliony dolarů i 14leté děti 26. července 2019 11:44

Obrovskou sumu peněz si odnesl teprve 16letý americký teenager Kyle Giersdorf, jehož výhra zřejmě děti ještě více usvědčí v tom, že trávit desítky hodin hraním Fortnite týdně, aby si splnili svůj e-sport sen, je dobrý nápad.

Kyle, který hrál pod nickem Bugha, své protihráče rozdrtil, neboť získal 59 bodů, zatímco druhé místo jich nasbíralo pouze 26.

I přesto, že popularit Fortnite klesá (překvapivě, kvůli Minecraftu, který zažívá své znovuzrození), na světě jsou stále miliony hráčů, kteří na tuto hru nedají dopustit. Právě podobně velkolepé e-sport eventy mají udržovat hru stále atraktivní.




 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Use Code"band1taa" (@band1taa),

Domů
Sdílet
Diskuse