Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2019 10:32
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Primark bude v Česku už příští rok. Pobočku otevře na Václaváku

MÓDA
Uložit Uložené

Obchodní řetězec bude sídlit na třech patrech The Flow Building.

Do České republiky míří Primark. Češi a Češky už nebudou muset za levným oblečením irského obchodního řetězce jezdit do Drážďan, postačí jim jízdenka na vlak do Prahy. Obchodní řetězec svoji pobočku otevře už příští rok v nové budově na Václavském náměstí, v níž obsadí tři patra.

O příchodu Primarku na tuzemský trh jsme vás informovali už v únoru. Tehdy šlo ještě o neoficiální informace, které podle serveru CzechCrunch v současnosti již nabyli reaálných kontur.

Primark bude otevřen v připravované moderní budově přezdívané The Flow Building, která bude výrazně prosklená. Budova bude postavena na rohu Václavského náměstí a Opletalovy ulice a bude mít devět pater. 

Doporučeno
Zara, Bershka nebo Mango ve svých kolekcích opět vykrádají světové značky. Odnesly si to Gucci, Dior i Balenciaga Zara, Bershka nebo Mango ve svých kolekcích opět vykrádají světové značky. Odnesly si to Gucci, Dior i Balenciaga 19. listopadu 2018 15:31

„Jsme potěšeni, že si Primark pro svůj první český obchod vybral právě naši vlajkovou loď, budovu The Flow Building. Jedná se o ultramoderní stavbu na jednom z nejznámějších náměstí v Evropě, která nabízí unikátní příležitost těžit z nepřehlédnutelného vzhledu v samém srdci hlavního města České republiky,“ uvádí v tiskové zprávě James Woolf, CEO a zakladatel Flow East.

Podle únorového nadšení víme, že se Češi otevření Primarku nemohou dočkat. V radosti jim nepřekáží ani skandály z minulosti, kdy se například na oděvech objevily prosby o pomoc napsané dělníky. Dalším faktem je, že oblečení od tohoto řetězce údajně vykrádá návrhy jiných značek. Výrobce tenisek Vans například společnost žaluje kvůli okopírování jejich legendární obuvi Sk8-Hi.

Domů
Sdílet
Diskuse