Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2019 13:13
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

It 2 bude dlouhé téměř 3 hodiny! Později se dočkáme ještě delšího režisérského sestřihu

It 2 bude dlouhé téměř 3 hodiny! Později se dočkáme ještě delšího režisérského sestřihu
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Režisér Andy Muschietti natočí jeden z nejdelších hollywoodských filmů roku.

V rozhovoru pro Digital Spy režisér Andy Muschietti prozradil, že finální sestřih It 2, který půjde do kin, je dlouhý téměř 3 hodiny. Konkrétně si v kině posedíme 2 hodiny a 45 minut. Podle všeho proběhly už i nějaké testovací projekce a tvůrci zatím ohledně délky filmu neměli žádné negativní reakce. 

Andy nadále prozrazuje, že první střih měl přes 4 hodiny, a tak se na jistý čas muselo jít do střižny a vyhazovat nepotřebné scény. Muschietti je s aktuálním střihem spokojený a i když ho mrzí, že něco musel vyhodit, nejde o scény, jejichž absence by filmu škodila. Naopak, značně se zlepšilo tempo.

Diváci, kteří se nebudou moci filmu nabažit, však mohou být spokojeni. Na fyzických a digitálních nosičích se zřejmě dočkáme prodloužené/režisérské verze. Její existenci nám slibuje producentka Barbara Muschietti (Andyho sestra a dlouholetá spolupracovnice). Režisér nás na závěr ujistil, že nevystřihli žádné hororové scény, které by divákům mohly připadat příliš nepříjemné.

Co se týče obsazení, uvidíme herce jako James McAvoyJessica ChastainBill HaderJay RyanIsaiah MustafaJames RansonAndy BeanJaeden Martell, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer či Wyatt Oleff. Premiéra snímku je u nás naplánována na 5. září 2019. Pro více informací klikej sem.

Horor It 2 bude dlhý takmer 3 hodiny! Neskôr sa dočkáme ešte dlhšieho režisérskeho zostrihu
Horor It 2 bude dlhý takmer 3 hodiny! Neskôr sa dočkáme ešte dlhšieho režisérskeho zostrihu Zdroj: Warner Bros.
Domů
Sdílet
Diskuse