Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2019 12:07
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Black Widow se bude odehrávat mezi Civil War a Infinity War. Kdo je záporák Taskmaster a co se stalo v Budapešti?

Black Widow se bude odehrávat mezi Civil War a Infinity War. Kdo je záporák Taskmaster a co se stalo v Budapešti?
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Black Widow bude prequelem, ale zdaleka nepůjde do minulosti tak, jak jsme si to představovali.

Už více než rok není tajemstvím, že Natasha dostane svůj vlastní film. Na Comic-Conu jsme se ale konečně dozvěděli potřebné informace. V první řadě známe dějové zasazení. Sólovka Black Widow se bude odehrávat mezi Civil War a Infinity War. Zjistíme tak, co Nat dělala jako vyvrhelka. Možná se setkáme i s Hawkeyem, a to rovnou ve dvou časových rovinách. Pokud se neukáže mezi událostmi Civil War – Infinity War, zřejmě se na něj můžeme těšit v lince zasahující ještě více do minulosti.

Zatím netušíme, jakou měrou se film soustředí na jaké období, ale bylo nám potvrzeno, že se podíváme na události v Budapešti, o kterých slyšíme už od roku 2012, a tedy od The Avengers.


Kromě Scarlet na plátně uvidíme i herce jako Florence Pugh, David Harbour, Rachel Weisz, O-T Fagbenle či Ray Winstone. Momentálně nevíme, kdo bude hrát koho. Spekuluje se, že Rachel Weisz bude novým Taskmasterem. Je však možné, že se objeví hlavně ve flashbacích a scénách z minulosti. Taskmaster je žoldák a v komiksech patří k nejlepším bojovníkům zejména díky fotografickým reflexům. Tato schopnost mu umožňuje zapamatovat si a dokonale napodobit pohyby svých protivníků, přičemž je dokáže i předvídat.

Natashinou sokyní a starou známou bude postava hraná Florence Pugh, se kterou ve filmu zažijí i několik bitev. Odehraje se i honička v ulicích či na motorkách. Jmenuje se Yelena Belova. V komiksech byla v pořadí druhou ženou, která převzala přezdívku Black Widow.

Harbourova postava bude jakýmsi ruským Captainem Americou. Jmenuje se Alexei Shostak (takže ano, je to fakt velká náhoda) a jeho alter ego je Red Guardian. V komiksech šlo o špičkového pilota, ženatého s Natashou Romanovou. KGB je však rozdělilo, Alexeiovi zakázalo styk s minulým životem a Natashe řeklo, že Alexei zemřel při nehodě. Z něho udělali speciálního agenta Red Guardiana, z ní zase špičkovou špionku Black Widow. Nat chtěla uctít památku svého manžela, a tak se rozhodla jít v jeho šlépějích.

Black Widow sa bude odohrávať medzi Civil War a Infinity War. Kto je záporák Taskmaster a čo sa stalo v Budapešti?
Black Widow sa bude odohrávať medzi Civil War a Infinity War. Kto je záporák Taskmaster a čo sa stalo v Budapešti?

Black Widow dorazí do kin 1. května 2020. Režíruje Cate Shortlan (Lore, Berlin Syndrome), za scénářem stojí Jac Schaeffer (Olaf's Frozen Adventure, Captain Marvel) a Ned Benson (The Disappearance of Eleanor Rigby) Pokud se chceš dočíst o nějakých spekulacích, klikej na toto Reddit vlákno (hovoří se v něm i o Dark Avengers). 

P. S. – Zdá se, že spekulace o účasti Emmy Watson byly nepravdivé

P. S. 2 – Kdo by chtěl vidět cameo Captain America?

Domů
Sdílet
Diskuse