Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
1. srpna 2019 10:30
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish má Tourettův syndrom, deprese i barevný sluch. V otevřeném rozhovoru hovoří také o úplných začátcích

HUDBA
Uložit Uložené

Portál Rolling Stone konečně měl možnost vyzpovídat americkou hvězdu, díky čemuž se dozvídáme mnoho zajímavých informací.

Billie Eilish je sice pouhých 17 let, už si však stihla podmanit popový žánr a miliony mladých fanoušků na celém světě. I přes nízký věk zvládá vyprodat stadiony napříč celým světem. Důkazem je i vystoupení v Praze, které se muselo přesunout kvůli obrovskému zájmu do O2 areny. A i ta se naplnila do pár dní. 

Nyní se Billie konečně dostala i k rozhovoru s portálem Rolling Stone, kde většina známých osobností prozrazuje i to, co jsme dosud nevěděli. Jinak tomu není ani v tomto případě a fanoušci se mají možnost dozvědět i o tom, čemu se zpěvačka věnovala před prvními velkými hity a s jakými zdravotními problémy dlouhodobě bojuje.

Doporučeno
Kdo je Billie Eilish a proč je jednou z nejvyhledávanějších interpretek současnosti? Kdo je Billie Eilish a proč je jednou z nejvyhledávanějších interpretek současnosti? 15. března 2019 14:27

Prozradila, že kromě depresí a záchvatů úzkosti jí byl diagnostikován i Tourettův syndrom, který se však neprojevuje známými symptomy. Zažívá například mírné vypoulení očí nebo trhání hlavy na jednu stranu.

Podobně jako Kanye West nebo Pharrell Williams, i ona trpí synestézií. Jde o jev, v jehož rámci dokáží někteří lidé přirovnávat zvuk ke barvě, existuje však řada různých podob. „Každá osoba, kterou znám, má v mé hlavě vlastní číslo a tvar, připadá mi to normální,“ komentuje Billie a dodává, že například její bratr vyzařuje stejnou auru jako oranžový trojúhelník.

Doporučeno
Rihanna je pro Billie Eilish inspirací. Obě se před okolním světem brání módou Rihanna je pro Billie Eilish inspirací. Obě se před okolním světem brání módou 28. června 2019 13:08

Svou skladbu Bad Guy popsala jako žlutou, ale i červenou a číslo sedm. „Není to horké, ale teplé jako trouba. A voní jako cookies,“ dodává na adresu písně z pohledu člověka, který trpí synestézií.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Rolling Stone (@rollingstone),

Domů
Sdílet
Diskuse