Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. srpna 2019 7:38
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Victoria's Secret přehlídka bude letos zrušena, prohlásila jedna z dvorních modelek značky

MÓDA
Uložit Uložené

Jedna z nejznámějších módních přehlídek se zřejmě neuskuteční.

Módní přehlídka Victoria's Secret se letos neuskuteční. V rozhovoru pro The Daily Telegraph to řekla modelka Shanina Shaik, která se v minulých letech přehlídky zúčastnila, upozornil Huffington Post.

Momentálně však prožívá změnu své zavedené rutiny, protože na sobě v minulých letech v tomto období tvrdě pracovala jako Victoria's Secret andílek, jenže tentokrát by byl speciální trénink zbytečný. „Tento rok se show naneštěstí neuskuteční. Je to něco, na co nejsem zvyklá, protože jsem v této době trénovala jako andílek,“ prohlásila v rozhovoru.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený SHANINA SHAIK (@shaninamshaik),

Na druhou stranu, neznamená to, že módní přehlídka byla zrušena navždy. Modelka doplnila, že Victoria's Secret se jen rozhodli pozměnit tradiční koncept, což nepochybně ovlivňovala i historicky nejnižší čísla sledovanosti vysílání show v americké televizi.

Samotný šéf společnosti L Brands Les Wexner, která vlastní značku Victoria's Secret, objasnil, že móda se neustále vyvíjí, a tak se musí vyvíjet i jejich show. Těmito slovy reagoval na neúspěch té poslední na televizních obrazovkách. Zatím však není známo, jaký formát si značka zvolí.

Domů
Sdílet
Diskuse