Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. srpna 2019 13:15
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Ana de Armas si bude v erotickém thrilleru s Benem Affleckem střídat milence

Ana de Armas si bude v erotickém thrilleru s Benem Affleckem střídat milence
Zdroj: Lionsgate Premiere
FILMY A SERIÁLY ANA DE ARMAS
Uložit Uložené

Fanoušci sympatické herečky mohou pomalu otevírat šampaňské.

Filmový portál Collider přináší radostnou informací. Adrian Lyne, režisér Flashdance (1983) či Osudové přitažlivosti (1987), se po sedmnácti letech (drama Unfaithful) vrací k režii s filmem, kde se hlavních rolí zřejmě ujmou Ben Affleck a Ana de Armas.

Konkrétně půjde o erotický thriller s názvem Deep Water, který bude natočen podle knižní předlohy Patricie Highsmith (The Talented Mr. Ripley). Natáčení filmu by mělo započít už v průběhu letošního listopadu. A o co v příběhu vlastně půjde?

Kráska Ana de Armas si v erotikom thrilleri zahrá po boku Bena Afflecka
Kráska Ana de Armas si v erotikom thrilleri zahrá po boku Bena Afflecka Zdroj: Alcon Entertainment / Warner Bros.

Victor a Melinda Van Allen žijí v manželství, které už nefunguje tak, jak tomu bylo kdysi. Pro okořenění svého vztahu si proto vzájemně povolí do svého života přizvat milence. Erotická část snímku je tedy z obsahu jasná. Thrillerová atmosféra započne ve chvíli, kdy na scéně začnou z nevysvětlitelných důvodů umírat lidé.

Ana de Armas si celosvětový zájem diváků získala zejména díky roli v Blade Runner 2049, kde si zahrála po boku Ryana Goslinga. Už v thrilleru Knock Knock s Keanu Reevesem nám ukázala naplno svůj herecký um. V kombinaci s Affleckem, který má zkušenosti se seriózními kriminálními thrillery typu Gone Girl, bychom se mohli dočkat slušné žánrovky.

Domů
Sdílet
Diskuse