Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. srpna 2019 18:48
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jaromír Jágr zachránil kariéru známého slovenského hokejisty

SPORT
Uložit Uložené

Věřím, že by lidé neměli dostávat jednu, dvě nebo tři, ale klidně i deset šancí, říká Jaromír Jágr na adresu Martina Réwaye.

Jaromír Jágr se sice nedávno zapsal do hlav veřejnosti jako ten, kdo poslal jednoho ze svých fanoušků „do prdele“, nyní však minimálně slovenská část jeho publika má důvod k obdivu. Teprve 24letého Martina Réwaye totiž vzal pod svá křídla v českém Kladně i přesto, že se po otřesu mozku z roku 2016 jen hledá. 

„Já chci být ten, kdo mu dá šanci. Záleží jen na něm, jestli ji využije. Já věřím, že jo. Věřím, že by lidi neměli dostávat jednu, dvě nebo tři, ale klidně deset šancí,“ prozrazuje Jágr na adresu Réwayw pro portál Rytíři Kladno.

Martin vystřídal za posledních pár let několik klubů. V AHL, KHL, švédské i české lize vstřelil dohromady jen jediný gól, což je vzhledem k jeho pozici levého křídla, resp. centra nepříznivé číslo. Celkově nastoupil v 35 zápasech

„My tady nejsme od toho, abychom někoho soudili. V podstatě nás to nezajímá, abych pravdu řekl. Jsme rádi, že tady je, a věříme, že nám pomuze. Hlavně je důležité, aby z toho měl on dobrý pocit,“ dodává česká hokejová legenda na adresu mladého Slováka.

Martin celou situaci na svém Instagram okomentoval jen v krátkosti, slova „Great to be back“ však určitě potěšila všechny jeho zastánce

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Great to be back.

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Reway (@martinreway10),

Domů
Sdílet
Diskuse