Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. srpna 2019 18:55
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Woodstock 50 je definitivně zrušen. Interpretům festival zaplatil 32 milionů, nyní chce, aby je darovali na charitu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Měl to být vzpomínkový festival pro 100 tisíc návštěvníků, nakonec však dopadl fiaskem po neshodách s finančním partnerem.

Vzpomínka na legendární Woodstock v podobě obrovského moderního festivalu se definitivně konat nebude. Organizátoři se po problémech s partnery a místem konání rozhodli oznámit porážku a pohřbili i poslední naděje potenciálních návštěvníků. Vyjadřují zklamání, zároveň si však váží podpory a slibují, že budou hledat způsoby, jak hlásat mír a toleranci jiným způsobem.

Doporučeno
Woodstock 50 za 30 milionů dolarů zrušili měsíc před datem konání. Očekávalo se, že dorazí 100 tisíc lidí Woodstock 50 za 30 milionů dolarů zrušili měsíc před datem konání. Očekávalo se, že dorazí 100 tisíc lidí 30. dubna 2019 18:43

Podle Variety už organizátoři vyplatili 50 interpretům jako Miley Cyrus, The Raconteurs, The Lumineers, Jay-Z nebo Dead & Co dohromady 32 milionů dolarů. Ty sice nechtějí zpět, žádají však umělce, aby alespoň část z nich rozdali na dobročinné účely.

Po 50 letech se tak festival Woodstock oficiálního znovuzrození nedočkal, i když se očekávalo, že během tří dnů v druhé polovině srpna přivítá až 100 tisíc fanoušků svobody. Hvězdný multižánrový lineup měl zároveň podporovat demokracii a důležitost voleb.

Doporučeno
Nespoutaná vášeň, drogy a hudba. Legendární Woodstock připomínají nově zveřejněné momentky Nespoutaná vášeň, drogy a hudba. Legendární Woodstock připomínají nově zveřejněné momentky 8. srpna 2018 14:04
Domů
Sdílet
Diskuse