Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. srpna 2019 13:36
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

K vražde ruskej influencerky sa vraj priznal jej bývalý priateľ. Jekaterinu našli v cestovnom kufri s mnohými bodnými ranami

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jekaterinu našli mŕtvu v kufri v jej prenajatom byte.

Minulý týždeň svet zaskočila správa o smrti populárnej ruskej influencerky Jekateriny Karaglanovej. Rodičia našli jej mŕtve telo v cestovnom kufri v jej prenajatom moskovskom byte. Polícia okamžite začala vyšetrovanie a vo vyhlásení uviedla, že zábery z bezpečnostnej kamery zachytili muža skrývajúceho sa pod čiapkou, ktorý mal byť jej bývalým priateľom, upozornil The Independent.

Doporučeno
Ruskou influencerku našli rodiče mrtvou v cestovním kufru v jejím pronajatém bytě Ruskou influencerku našli rodiče mrtvou v cestovním kufru v jejím pronajatém bytě 30. července 2019 18:44

Vyšetrovanie vraždy mladej, len 24-ročnej influencerky s viac ako 85-tisíc sledovateľmi na Instagrame, teraz nabralo obrátky. Ruská polícia informovala, že zatkli práve jej bývalého priateľa Maxima Garejeva, ktorý sa priznal k tomu, že ženu minimálne päťkrát bodol do krku a hrude.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kati K. ‍♀ (@katti_loves_life),

Priznanie momentálne 33-ročného muža bolo nahraté na video a zverejnené na internete, a tak sa už objavili aj špekulácie, za akých okolností vzniklo a či mal Garejev k dispozícii právnika.

Údajným motívom vraždy mali byť urážky sexuálnych schopností a finančného zabezpečenia Garejeva. Ten mal mať dlh vo výške viac ako 120-tisíc eur. Na konci videa konštatuje, že vraždu oľutoval a bude plne spolupracovať s vyšetrovaním.

Domů
Sdílet
Diskuse