Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. srpna 2019 8:49
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Přibližující se pumu turistka odehnala skladbou od Metallicy

ZAJÍMAVOSTI PUMA
Uložit Uložené

Píseň Don't Tread On Me vystrašila divokou šelmu.

Kdo by to byl řekl, že Metallica dokáže zachraňovat životy? 45letá Dee Gallant z Kanady nebyla sice podle CNN přítomností pumy vystrašená, ale pozorování dravého zvířete snadno mohlo skončit neštěstím.

Na níže přiloženém videu můžeš vidět, jak se Kanaďanka se svým psem Murphym dostala do kontaktu s pumou. Vzhledem k tomu, že se jí podařilo celou situaci natočit, zřejmě u ní opravdu nepanoval žádný strach.

„Ve skutečnosti bylo skvělé, že jsem mohla pumu pozorovat tak dlouhou dobu (celý incident trval asi 5 minut). Podle mě to bylo vzrušující,“ cituje její slova CNN.

Na záběrech se sice zvíře nehýbe, ale podle jejího tvrzení pumu žádné vydávání zvuků zpočátku neodradilo od toho, aby se k turistice stále více přibližovala. Výkřiky a hlasité výzvy k odchodu prostě vůbec nezabíraly.

45letá Gallant se nakonec pokusila pumu odehnat puštěním hudby a jako nejlepší příklad výrazné písně jí napadla skladba Don't Tread On Me od kapely Metallica.

Píseň údajně ani pořádně nezačala a dlouho nebojácná puma si raději šla po svém. Skladbu i po odchodu zvířete nechala pro jistotu puštěnou, aby ji během výletu žádná podobná zvěř neotravovala.

Domů
Sdílet
Diskuse