Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. srpna 2019 10:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Když se 6ix9ine vrátí z vězení a začne znovu nahrávat, raper z Comptonu ukončí kariéru. Tvrdí, že udavače neakceptuje

HUDBA
Uložit Uložené

Slim 400 se teprve nedávno vrátil z nemocnice poté, co byl 9krát zasažen střelnou zbraní.

Případ kolem Tekashiho sice aktuálně nepřináší nové informace, zbytek jeho kolegů se však stále velmi aktivně věnuje osočování za údajné udavačství. Vyjádřila se také legednární jména jako Snoop Dogg nebo 50 Cent, suverénně nejčastěji se však o slovo hlásí YG, se kterým měl 6ix9ine konflikt už před uvězněním.

Doporučeno
Pokud se přiznají poslední dva obvinění, 6ix9ine by mohl být do konce roku na svobodě Pokud se přiznají poslední dva obvinění, 6ix9ine by mohl být do konce roku na svobodě 29. června 2019 11:53

Za Compton se nyní hlásí i YGho dobrý kamarád Slim 400, který se teprve nedávno vrátil z nemocnice poté, co ho někdo na ulici postřelil 9krát. Ještě před třemi týdny bojoval o život, dnes se už střelcům vysmívá. Zároveň se vyjadřuje i na adresu udavače a dodává, že v případě, že se Tekashi po případném propuštění vrátí k hudební kariéře, s rapem skončí.

Stejně odsuzuje i interprety, kteří jsou ochotni s udavači pracovat, zvláště, když je jejich udavačství potvrzeno černé na bílém.

Slim má na kontě hned několik hitů, reprezentuje klasický pouliční rap a s velkou pravděpodobností toho ještě může ve své kariéře hodně dokázat, a tak bude zajímavé sledovat, zda toto ultimátum v případě návratu 6ix9ine na scénu splní.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa blim Foe #400icewata (@slim400blk),

Domů
Sdílet
Diskuse