Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. srpna 2019 16:50
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Je Brno lepší než Praha?

REFRESHER BRNO
Uložit Uložené

Sleduj první díl českého Refresher Léta, v rámci kterého jsme objevili pár rozdílů mezi Prahou a Brnem a vyzkoušeli pár netradičních aktivit.

 

Náš projekt Refresher Léto jsme letos rozšířili i do Česka, kde naši kolegové cestovali napříč krásnými kouty země, aby následně divákům ukázali, že poctivou dovolenou plnou zábavy, adrenalinu i kulturního vyžití si mohou užít, aniž by odjeli do zahraničí.

V prvním vlogu jsme si vyzkoušeli i pár zajímavých sportovních atrakcí, navštívili jsme populární vilu Tugendhat a pokusili jsme se zjistit, zda se dá v Brně zabavit minimálně tak dobře jako v Praze. Dozvíš se, jak dopadla noční tour de bar, kam se jít najíst a mnoho dalšího. To vše za doprovodu českých moderátorů včetně Kateř, Petry a Martina.

V dalším videu uvidíš záběry z návštěvy multižánrového festivalu Beats for Love, navštívili jsme i mnoho dalších míst, a tak se určitě máš na co těšit.

Domů
Sdílet
Diskuse