Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. srpna 2019 13:43
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muž se vysmíval recyklaci, zatímco házel ledničku z kopce. Musel ji jít vytáhnout a čeká ho soud

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na svůj boj proti recyklaci bude dlouho vzpomínat.

Španěl se chtěl s kamarádem vysmát recyklaci, ale místo toho mu hrozí pokuta a soudní proces. Chlapík se nechal natočit, zatímco na vrch kopce u města Almeria tahal starou ledničku, kterou se následně rozhodl spustit do údolí, upozornilo CNN.

Na videu je zachyceno i evidenční číslo dodávky, v níž muž ledničku přivezl, a tak policisté neměli těžkou práci s identifikací. Muž se směje a křičí, ať mu padající lednička ukáže, jak se správně recykluje.


S kamarádem hádají, kolik otoček dokáže v pádu udělat. Smích oba ale zanedlouho přešel. Policisté nejenže muže vypátrali, ještě mu i přikázali, aby se na místo vrátil a ledničku z doliny vytáhl. Domácí spotřebič pak musel odvézt na správné místo, kde ho mohli zpracovat.

Soud bude v následujících dnech rozhodovat, jakou pokutu si muž zaslouží. Kromě toho policisté zjistili, že provinilec pracuje ve společnosti, kde měli uskladněných více než 50 praček v nevhodných podmínkách, a tak začala inspekce prošetřovat i tento byznys.


Domů
Sdílet
Diskuse