Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. srpna 2019 8:56
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rihanna nakládá Trumpovi: V USA je jednodušší sehnat AK-47 než víza

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Donald Trump komentoval nedávné ozbrojené útoky, Rihanně se však nelíbila slova, která americký prezident použil.

Během víkendu se v americkém obchodním domě odehrála nešťastná událost, během níž šílenec se zbraní AK-47 začal střílet do bezbranných lidí. Nešlo však o jediný teroristický útok za velkou louží a dohromady zahynulo skoro 30 nevinných osob, které byly v té době na nesprávném místě.

Doporučeno
Útočník v Texasu zabil nejméně 20 lidí, zranil i 10letou dívku Útočník v Texasu zabil nejméně 20 lidí, zranil i 10letou dívku 4. srpna 2019 9:41

Situaci okomentoval i americký prezident, který vyjádřil soustrast obětem, přičemž použil slova, že v Texasu mělo jít o nenávistný čin. S jeho komentářem se však neztotožnila populární zpěvačka, která dlouhodobě bojuje proti americkému prezidentovi, jeho aktivitám, názorům a chování. 

Vzkazuje mu, že slovo terorismus napsal nesprávně. Poukazuje na to, že není ochoten pojmenovat situaci správnými slovy a zároveň mu vyčítá, že Američané žijí v zemi, kde se dá lépe sehnat AK-47 než víza. Upozorňuje také na to, že v Kalifornii si dokonce může člověk tuto střelnou zbraň koupit bez jakýchkoli problémů. 

Domů
Sdílet
Diskuse