Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2019 8:51
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Victoria's Secret najala do své kampaně historicky poprvé transgender modelku

MÓDA
Uložit Uložené

Překvapivý krok ze strany Victoria's Secret.

Victoria's Secret udělala obrovský krok. Podle všeho spolupracuje s transgender modelkou. Konkrétně jde o Valentinu Sampaio z Brazílie, která na Instagram zveřejnila fotografii, z níž vyplývá, že spolupracuje se známou značkou. Pod fotkou píše „VS Pink“, pod příspěvkem jsou hashtagy diversity, vspink či campaign, všimly si FoxNews.

Spolupráci potvrzují i slova modelky Lais Ribeiro, která tweetovala, že byla šťastná, že zažila první focení s Valentinou Sampaio pro Victoria's Secret. Dvaadvacetiletá transgender modelka z Brazílie přitom není žádnou novou tváří. V roce 2017 v únoru si ji mohl vidět v časopise Vogue.

Doporučeno
Victoria's Secret přehlídka bude letos zrušena, prohlásila jedna z dvorních modelek značky Victoria's Secret přehlídka bude letos zrušena, prohlásila jedna z dvorních modelek značky 2. srpna 2019 7:38

To, že Victoria's Secret spolupracuje s trangender modelkou, je překvapení. Koncem minulého roku se totiž vedoucí marketingu společnosti Ed Razek vyjádřil, že nehodlá spolupracovat s plus size či transgender modelkami v rámci televizní módní přehlídky. Důvodem mělo být to, že show „znázorňuje fantazii“ a má to být byznys, ne obchodní dům, kde najdeš všechno. Později se však omluvil. Od té doby se zřejmě pohnuly ledy a známá módní značka je otevřena různorodým spolupracím.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Valentina Sampaio (@valentts),

Domů
Sdílet
Diskuse