Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2019 13:16
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Věděl jsem, že Margot Robbie má před sebou skvělou kariéru, řekl o talentované herečce Leonardo DiCaprio

Věděl jsem, že Margot Robbie má před sebou skvělou kariéru, řekl o talentované herečce Leonardo DiCaprio
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY LEONARDO DICAPRIO
Uložit Uložené

Leo okomentoval scénku z filmu Vlk z Wall Street a přiznal, že ho její talent uchvátil.

Film Vlk z Wall Street ti zřejmě nemusíme představovat. Leonardo DiCaprio v něm ztvárnil Jordana Belforta, šikovného podvodníka, který miloval peníze a úspěch. Herec si nedávno zavzpomínal na blockbuster v pořadu The Project on Sunday Night, kde přiznal, že ho herečka Margot Robbie svým talentem zaujala.

Robbie si zahrála Jordanovu ženu jménem Naomi Lapaglia a pořádně mu zpestřila už tak divoký život. Legendární scéna je kromě jiných i ta, kdy Leovi chrstne vodu přímo do obličeje. „Já i Scorsese jsme byli uchváceni talentem Margot Robbie. Už tehdy jsem věděl, že má před sebou skvělou kariéru,“ řeklo ní herec.

Margot a Leo se spolu opět objeví na stříbrném plátně ve snímku od Quentina Tarantina Tenkrát v Hollywoodu. Je to humorná, ale také poměrně drsná a kontroverzní jízda, v níž budeme svědky vražd šílence Charlese Mansona. Margot ztvární postavu bývalé herečky a manželky Romana Polanského Sharon Tate. DiCaprio ztvární televizního herce Ricka Daltona.

Domů
Sdílet
Diskuse