Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2019 14:17
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Muž chtěl spáchat sebevraždu, žena ho díky písničce od Linkin Park přesvědčila, aby neskákal

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pomohla si větami z písničky.

Cristina Settanni řídila a během jízdy si všimla muže, který seděl na svodidle a chystal se vzít si život. Zdravotnická pracovnice otočila své vozidlo tak, aby se k němu mohla přiblížit. Těžkými životními situacemi si prošla i ona sama, proto se mu rozhodla pomoci

„Vím, jaké je stát na svodidlech a myslet si, že je to jediná možnost, kterou máš,“ cituje zdravotnici Independent s odvoláním na tamní policii. Incident se odehrál v Orlandu v USA.

Doporučeno
Chester nedokázal zpívat na playback a v životě si prošel peklem. 20 zajímavostí o Linkin Park, o kterých jsi (možná) nevěděl Chester nedokázal zpívat na playback a v životě si prošel peklem. 20 zajímavostí o Linkin Park, o kterých jsi (možná) nevěděl 16. února 2019 11:29

„Potřeboval někoho, komu by na něm záleželo, někoho, kdo mu řekne, že to dnes nemusí dělat,“ řekla Cristina. Posadila se vedle něj na svodidlo a citovala písničku One More Light od Linkin Park. Who cares if one more light goes out? Well I do, řekla muži. Ten začal plakat, když mu část skladby odrecitovala.

Po čase přijela policie a muži pomohla. Nezatkla jej, zavezla ho do centra duševního zdraví. Písnička One More Light je titulní skladba posledního alba kapely Linkin Park vydaného v roce 2017. Frontman kapely Chester Bennington si vzal život 20. července 2017 v soukromé rezidenci Palos Verdes Estates v Los Angeles.

Domů
Sdílet
Diskuse