Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. srpna 2019 16:24
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Šéf marketingu Victoria's Secret podal výpověď poté, co značka najala první transgender modelku

MÓDA
Uložit Uložené

Ed Razek už loni pobouřil lidi svými vyjádřeními.

Victoria's Secret nezažívá nejlepší období. Loňská módní přehlídka zaznamenala historicky nejmenší počet diváků u televizních obrazovek, značka zavírala své provozovny a nejlépe na tom nebyly ani tržby, upozornil The Guardian.

Doporučeno
Victoria's Secret najala do své kampaně historicky poprvé transgender modelku Victoria's Secret najala do své kampaně historicky poprvé transgender modelku 5. srpna 2019 8:51

Před koncem roku 2018 stihl tehdejší šéf marketingu společnosti Ed Razek v rozhovoru pro Vogue pobouřit veřejnost, když prohlásil, že transgender modelky nemají na přehlídce Victoria's Secret co dělat

Velmi podobně okomentoval i případnou přítomnost plus-size modelek na slavném molu, prý se na takové ženy nechce nikdo dívat. Svá slova pak v omluvě označil za necitlivá.


Když brazilská modelka Valentina Sampaio před pár dny oznámila, že dostala příležitost spolupracovat se značkou Pink pod hlavičkou Victoria's Secret, Razek podal výpověď. Veřejnost o tom informoval šéf mateřské společnosti L Brands Leslie Wexner, ale odchod muže číslo jeden na marketingovém oddělení už nikdo okomentovat nechtěl.

Doporučeno
Victoria's Secret přehlídka bude letos zrušena, prohlásila jedna z dvorních modelek značky Victoria's Secret přehlídka bude letos zrušena, prohlásila jedna z dvorních modelek značky 2. srpna 2019 7:38


V roce 2019 se přitom nebude konat ani tradiční módní přehlídka Victoria's Secret. Značka chce její koncept údajně promyslet a reformovat, aby událost nebyla hypersexualizovaná a plná výlučně štíhlých modelek.

Domů
Sdílet
Diskuse