Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. srpna 2019 22:51
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Keanu Reeves si měl zahrát v Hobbs & Shaw. O jakou postavu by mohlo jít a uvidíme ho v případné dvojce?

Keanu Reeves si měl zahrát v Hobbs & Shaw. O jakou postavu by mohlo jít a uvidíme ho v případné dvojce?
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Režisér David Leitch a Keanu Reeves často komunikovali a hledali možnosti obsazení do filmu. Nakonec to však nevyšlo.

Článek obsahuje spoilery z filmu Hobbs & Shaw!

O účasti oblíbeného Keanu Reevese v akční novince Hobbs & Shaw (naši recenzi najdeš zde) se mluvilo opravdu dlouho. A to nejen během natáčení, ale i ve fázi post-produkce. Koneckonců, jelikož Reeves už s režisérem Davidem Leitchem v minulosti spolupracoval (na prvním Johnu Wickovi), dávalo by to smysl. Ale pokud jsi už snímek viděl, tak velmi dobře víš, že Keanu se po boku Dwayna Johnsona a Jasona Stathama nakonec neukázal.

Šlo tedy jen o prázdné internetové spekulace, nebo se režisér skutečně snažil o to, aby si Keanu ve snímku zahrál? Jak David Leitch odhalil pro magazín The Hollywood Reporter, s představitelem Johna Wicka často komunikoval. Hledal možnosti, jak ho do filmu zapojit tak, aby jeho role měla co nabídnout i do budoucna. Postupem času se však obsazení pořádně naplnilo a nakonec pro Reevese nezůstal dostatečný prostor. Režisér a herec to však nevzdali a určitě se budou snažit najít možnosti v případném pokračování.

Keanu by si tak klidně mohl zahrát například ředitele organizace Eteon, který v pozadí tahal za nitky, dával příkazy Brixtonovi (Idris Elba) a s jednotlivými postavami mluvil pouze prostřednictvím svého upraveného hlasu. Režisér Leitch se navíc rozhodl nechat tuto tajemnou postavu zatím v anonymitě. Je možné, že měl být šéfem Eteonu v Hobbs a Shaw zmíněný Keanu Reeves? A mohlo by dojít k odhalení v dalším filmu? Na tyto otázky bohužel zatím odpověď neznáme, ale doufáme, že se jich v budoucnu dočkáme.

Domů
Sdílet
Diskuse