Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. srpna 2019 14:55
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Forest Whitaker je v seriáli od tvorcu Narcos obávaným gangstrom z Harlemu

Forest Whitaker je v seriáli od tvorcu Narcos obávaným gangstrom z Harlemu
Zdroj: Epix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ulicami neslávneho a pre život drsného Harlemu potečie krv.

Na Oscara nominovaný Americký gangster (2007) s Denzelom Washingtonom nám ukázal príbeh kriminálnika Franka Lucasa. Ešte predtým, než sa Lucas dostal k moci, ho do zločineckého sveta zaúčal muž menom Ellsworth „Bumpy“ Johnson. Toho v seriáli stvárni charizmatický Forest Whitaker.

Ihneď debutová upútavka diváka vtiahne do ústredného konfliktu, kde okrem Bumpyho uvidíme aj známeho extrémistického bojovníka za práva černochov Malcolma X (Nigel Thatch). Viac sa o jeho živote dočítaš v nasledujúcom článku.

Časovo sa v seriálovej novinky od Epix presunieme na začiatok 60. rokov minulého storočia, kedy Bumpyho prepustili z väzenia, kde strávil posledných 10 rokov. Od jeho čias sa mnohé veci zmenili a obávaný gangster musí začať bojovať proti mocnej mafiánskej rodine Genovese. Práve počas týchto konfliktov sa taktiež spája s radikálom Malcolmom X.

The Godfather of Harlem by sa mal zamerať nielen na zločinecké podsvetie Harlemu, ale taktiež na mnohé politické boje z daného obdobia, kedy proti sebe vystupovali belošskí a černošskí extrémisti. Za seriálom stojí Chris Brancato, ktorý sa podieľal na úspešnom Narcos. Prvej časti sa dočkáme 29. septembra (září) 2019.

V prvom teaseri uvidíš niektoré zábery, ktoré nie sú vo vyššie priloženej upútavke

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Godfather of Harlem (@godfatherofharlem),

Domů
Sdílet
Diskuse