Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. srpna 2019 22:09
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Dva teenagery, kteří pravděpodobně zabili tři lidi a utíkali před policií, našli mrtvé

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Okolnosti jejich smrti jsou zatím nejasné.

Před nedávnem jsme tě informovali o dvou teenagerech, kteří se dali na vražedné řádění. 19letého Kama McLeoda a 18letého Bryera Schmegelskeho kanadská policie obvinila z vraždy profesora ve Vancouveru a podezřelí byli i ze spáchání dvojnásobné vraždy australsko americké dvojice. Dnes je našla policie mrtvé, informuje BBC.

Doporučeno
Dva teenageři cestující po Kanadě zabili možná až 3 lidi. Raději zemřou v přestřelce, než aby se vzdali policii Dva teenageři cestující po Kanadě zabili možná až 3 lidi. Raději zemřou v přestřelce, než aby se vzdali policii 27. července 2019 17:10

Mladíci utíkali před spravedlností od července. Policie zjistila, že se skrývali v malém městečku jménem Gillan, kde žije asi 2000 lidí. Přímo ve městě se však nebyli, museli se schovávat v přilehlých oblastech. V okolí však byly jen bažiny a podle místních je náročné v tamní přírodě přežít. Otec jednoho z chlapců tvrdil, že se určitě nevzdají a raději zemřou při přestřelce.

Příčina jejich smrti zatím není známá. 

Domů
Sdílet
Diskuse