Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2019 8:00
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Nik Tendo a Milion+ mají vyprodanou tour a zářez na dicku z každé zastávky

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Zkus Nik Tendův zvuk na nové skladbě KML TOUR.

Nik Tendo ve svěží flow na svěžím beatu od producenta Pilate, to by se zdálo jako výherní kombinace, další hit z dílny Milion+ je totiž tady. Nik Tendův styl se postupně vyvíjí a po neotřelém Scale To Fit, které odhalilo interpretův nový přístup k flows a práci s beatem, tu máme i píseň KML TOUR.

Videa se tradičně zhostil Andreas Gold a Jiří Píša a mixu a masteru skladby, která je dostupná už i na všech streamovacích službách, brněnský D. Kop

Doporučeno
Proč je Milion Plus nejprogresivnějším rapovým vydavatelstvím v Česku? Proč je Milion Plus nejprogresivnějším rapovým vydavatelstvím v Česku? 28. května 2019 11:33

„Čechy jsme projeli, skr, skr, skr, v Deckyho fabii, ya,“ rapuje Nik. Skladba reflektuje období strávené na jednotlivých zastávkách tour, které členové labelu společně objížděli posledního půl roku. A že bylo vyprodáno jsme se už dozvěděli z tracku Sold Out.

O úspěších  fungování labelu jsme psali v jednom z předchozích článků, kde jsme rozebírali jednotlivé aspekty úspěchu, které oslavuje i právě tato skladba.

Domů
Sdílet
Diskuse