Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2019 15:35
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Influencerku, která pózovala na Instagramu se zbraněmi, údajně zastřelil drogový kartel

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Keilanny Boo přidávala na svůj Instagram fotky se zbraněmi a náboji, ukazovala, že žije luxusní život a užívá si.

Mexická influencerka populární na Facebooku a Instagramu byla zastřelena už 17. července. Dohromady měla na oblíbených platformách přibližně 200 tisíc followerů, přičemž toto číslo za poslední týdny výrazně roste.

Nyní se však podle The Mirror potvrdilo, že její vražda souvisí s tamním drogovým kartelem. Již před časem na sociálních sítích žena zveřejňovala fotografie, na kterých měla zbraň v rukou, případně, jak si z nábojů skládá vlastní jméno.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Boo (@keilannyboo),

Keilanny Boo na svých profilech často prezentovala luxusní život, drahá auta, tenisky, a to, jak si užívá. Nejnovější zprávy z trestního stíhání však naznačují, že mohla být zároveň členkou nebezpečného drogového kartelu. Zatím však nebyl nikdo v tomto případě zatčen. 

Mexické úřady potvrdily, že žena byla zastřelena v baru nedaleko místa svého bydliště a střelcem měl být člen kartelu La Unión Tepito, se kterým byla spojována. 

Jde o další nevysvětlitelný případ mrtvé influencerky jen pár dní poté, co jsme se dozvěděli o Rusce, jejíž tělo našli rodiče v kufru s podříznutým hrdlem.

Doporučeno
Ruskou influencerku našli rodiče mrtvou v cestovním kufru v jejím pronajatém bytě Ruskou influencerku našli rodiče mrtvou v cestovním kufru v jejím pronajatém bytě 30. července 2019 18:44
Domů
Sdílet
Diskuse