Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2019 19:39
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Peříčko Jiřího Ovčáčka? Bookmakeři vypsali kurzy na nejvtipnější názvy nového pořadu

ZAJÍMAVOSTI JIŘÍ OVČÁČEK
Uložit Uložené

Riskuj Jiřího Ovčáčka, Kolotoč Jiřího Ovčáčka nebo Receptář prima nápadů Jiřího Ovčáčka. Jaký název nového pořadu tipuješ ty?

Před pár dny obletěla domácí média zpráva o tom, že tiskový mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček chystá na TV Barrandov vlastní pořad. Jeho „laskavá talk show“, jak sám tuto bizarní relaci popisuje, se začne vysílat koncem aktuálního měsíce, ale již nyní chystaný projekt vzbuzuje nemalou dávku pozornosti. A jedna z věcí, u které se lidé na internetu baví, je název pořadu.

Humorem nešetřili

Ten sice s největší pravděpodobností ponese prostý název Talk show Jiřího Ovčáčka, jelikož však lidská tvořivost nezná mezí, uživatelé na sociálních sítích začali vymýšlet své vlastní názvy – například Talk show Jiřího Ovčáčka Jaromíra Soukupa (podle majitele zmíněné televizní stanice).

Doporučeno
Jiří Ovčáček dostane vlastní pořad na Barrandově. Bude to laskavá talk show, říká Jiří Ovčáček dostane vlastní pořad na Barrandově. Bude to laskavá talk show, říká 6. srpna 2019 14:19

A s vtipnými nápady nezaostávají ani bookmakeři. Sázková kancelář Fortuna totiž vypsala kurzy hned na několik možných názvů, které by pořad mohl dostat. Nechybí tak například Peříčko Jiřího Ovčáčka (kurz 750:1), kavárna Jiřího Ovčáčka (150:1), Ovčáček čtveráček (3000:1) nebo Počítání oveček (2000:1). Lidé mají možnost vsadit si i na to, kolik dílů se odvysílá.

Jágr jako první host?

„Prezidentský mluvčí se občasných kontroverzí nikdy nebál, a tak nelze vyloučit, že určitou míru provokace promítne i při hledání ideálního názvu, což jsme v nabídce prostě museli zohlednit,“  uvádí v tiskové zprávě Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

Kromě toho se však lidé mohou zapojit i do tipování, koho si prezidentský mluvčí pozve jako své první hosty. Kurzy Fortuna vypsala například na Miloše Zemana (25:1), Jiřího Kajínka (1000:1), Jaromíra Jágra (80:1), Královnu Alžbětu II. (5000:1) nebo třeba MMA zápasníka Karlose Vémolu (250:1). Lze vsadit také na možnost, že nepřijde nikdo (35:1).

Níže přikládáme výběr deseti potenciálních názvů nového pořadu, kompletní seznam i s hosty najdeš na oficiálních stránkách Fortuny. V komentářích nám dej vědět, jaký název tipuješ ty.

Název Kurz
Receptář prima nápadů Jiřího Ovčáčka 400:1
Čundr country show Jiřího Ovčáčka 1000:1
S Jiřím Ovčáčkem netančím 3000:1
Nedělní chvilka poezie Jiřího Ovčáčka 500:1
Bludiště Jiřího Ovčáčka 33:1
Vyvolení Jiřího Ovčáčka 100:1
Milion chvilek Jiřího Ovčáčka 2000:1
Co týden dal Jiřímu Ovčáčkovi 40:1
Eso Jiřího Ovčáčka 1000:1
Fíkus Jaromíra Soukupa 9999:1
Domů
Sdílet
Diskuse