Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2019 19:36
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Český MMA bojovník Patrik Kincl se porve se šampionem na turnaji jedné z nejlepších organizací světa

SPORT KSW PATRIK KINCL
Uložit Uložené

Patrik Kincl se utká v Londýně s vysoce nebezpečným Chorvatem. Podaří se mu uspět?

Český MMA zápasník Patrik Kincl má před sebou zřejmě nejdůležitější zápas své dosavadní kariéry. Již za několik týdnů totiž v oktagonu poměří síly s chorvatskou mašinou Roberto Soldićem na turnaji polské organizace KSW, která patří mezi vůbec nejprestižnější ligy na světě.

Roberto Soldić má na svém kontě 16 výher a jen 3 porážky. Naprosto drtivou většinu svých soupeřů navíc dokázal porazit ještě před vypršením časového limitu. Kromě toho je navíc držitelem titulu ve welterové váze (do 77 kilogramů).

Doporučeno
Hvězda MMA Patrik Kincl: Odveta s Vémolou je pro mě osobní, na Procházkovi obdivuju jeho srdce (Rozhovor) Hvězda MMA Patrik Kincl: Odveta s Vémolou je pro mě osobní, na Procházkovi obdivuju jeho srdce (Rozhovor) 3. února 2019 19:52

Před domácím bijcem tak stojí opravdu tvrdá zkouška, která může zásadně ovlivnit Kinclovu budoucí kariéru. Jak totiž sám český bijec několikrát uvedl, jeho cílem je probojovat se až do americké organizace UFC, která je vysněnou metou mnoha zápasníků po celém světě. A právě případné vítězství nad chorvatským šampionem by mu v tom mohlo výrazně pomoci.

Zápas se odehraje 14. září 2019 na turnaji KSW 50 v Londýně. My tedy budeme našemu válečníkovi držet pěsti, aby boji zvítězil. 

Domů
Sdílet
Diskuse