Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. srpna 2019 12:11
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Instagram hledá meme policistu. Má pomoci mladým tvůrcům vtipných obrázků s úspěchem

TECH
Uložit Uložené

Pokud jsi dosud nevěděl, co se svým životem, pravděpodobně pro tebe máme tip na ideální práci.

Nedávno Instagram vymazal více než stovku účtů, které svůj úspěch založily na přidávání vtipných meme obrázků. Nezohlednil ani na to, že některé měly více než 1,2 milionu followerů. Sociální síť se jednoduše rozhodla, že bude přísněji kontrolovat autorská práva a jejich porušování.

Doporučeno
Unikla soukromá data z Instagramu. Marketingová firma je sbírala celý rok Unikla soukromá data z Instagramu. Marketingová firma je sbírala celý rok 8. srpna 2019 9:25

V této souvislosti se podle The Atlantic rozhodl Instagram vytvořit novou pozici se sice jednoduchým názvem, ovšem nelehkou pracovní náplní. Nový meme policista, resp. oficiálně strategický manažer, bude komunikovat s tvůrci, sledovat jejich práci, posilovat vztahy a pomáhat jim, aby byli úspěšní v rámci komunitních pravidel platformy. 

Lila King jako zaměstnankyně na pozici vedoucí zpravodajství a obsahu prozradila, že její nový kolega by měl být „jednorožec, který mluví plynulým meme jazykem, zároveň má přehled v oblasti komerčního digitálního obsahu“.

Přihlásit se můžeš i ty, inzerát najdeš na oficiální stránce Facebooku. Kromě deseti let praxe a podmínky přestěhovat se do New Yorku, resp. Los Angeles, by však tvá kvalifikace musela být opravdu vysoká.

Domů
Sdílet
Diskuse