Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. srpna 2019 11:48
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Shia LaBeouf si zahrál svého drogově závislého otce, který mu ničil život

Shia LaBeouf si zahrál svého drogově závislého otce, který mu ničil život
Zdroj: Amazon Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Někteří z nás měli prostě příšerné dětství.

Shia LaBeouf se před publikem proslavil zejména díky účinkování v počátcích série Transformers, kde si po jeho boku zahrála kráska Megan Fox. Později byl známý především pro osobitou povahu a bohémský styl života plný drog, během kterého ho také zatkla policie.

Jeho chování nelze ničím omlouvat, ale určitě se můžeme díky novému snímku Honey Boy (název filmu je reálnou přezdívkou, kterou dostal Shia od svého otce) podívat alespoň na jeho mladický život, v rámci nějž si zahrál na heroinu závislou postavu inspirovanou jeho otcem. Snímek na slavném filmovém festivalu Sundance sklidil standing ovation a níže přiložená upoutávka nasvědčuje tomu, že se máme na co těšit.

Ve filmu velmi rychle pochopíš, že Shiův otec Jeffrey je pořádně číslo, o čemž svědčí také skutečnost, že byl obviněn ze sexuálního obtěžování či útoku na producenta od Disney. Hlavní postava inspirovaná životem LaBeoufa se ve filmu bude muset vypořádat s náročnou kariérou, psychickými problémy, ale v neposlední řadě se svým nepovedeným rodičem.

Kromě talentovaného LaBeoufa ve filmu uvidíš například i mladého Lucase Hedgese (ztvární postavu inspirovanou Shiou), který si zahrál ve skvělých dramatech jako Manchester by the Sea či Three Billboards Outside Ebbing Missouri

Film režírovala Alma Har’el (Bombay Beach) a scénář k filmu napsal samotný Shia LaBeouf v rámci terapeutického cvičení, při kterém se měl vypořádat se svou minulostí. Premiéra v kanadských a amerických kinech je plánována na 8. listopadu 2019. Více se o filmu dočteš v tomto vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse