Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. srpna 2019 13:49
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Bollywoodský akční blockbuster baví celý svět. Jedna šílená scéna střídá druhou

Bollywoodský akční blockbuster baví celý svět. Jedna šílená scéna střídá druhou
Zdroj: Arka Media Works / K Productions / Global United Media / Dharma Productions
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Indická kinematografie je zkrátka někde jinde.

Na sociální síti Twitter se podle IndieWire začal nedávno virálním způsobem šířit krátký záběr z bollywoodského hitu s názvem Baahubali 2: The Conclusion. Na něm můžeš pozorovat skutečně šílený výjev, v rámci nějž se někteří bojovníci nechají palmou předělanou na katapult odstřelit za hradby nepřítele.

Baahubali 2: The Conclusion je pokračováním úspěšné první části Baahubali: The Beginning. Druhý díl tohoto zábavného dobrodružství se stal prvním indickým filmem, který dokázal vydělat 10 miliard rupií (asi 126 milionů korun) a to v průběhu deseti dní, přičemž už za šest dní od premiéry se stal historicky nejvýdělečnější indickým filmem

Pokud patříš mezi předplatitele Netflixu a výše přiložena scéna z Baahubali 2: The Conclusion tě pobavila, snímek si můžeš zhlédnout i prostřednictvím jmenované streamovací služby. Po zhlédnutí tohoto indického hitu ti možná nakonec žádná hollywoodská novinka nebude připadat jako přitažená za vlasy.

Ještě předtím si však vychutnej celý trailer

Domů
Sdílet
Diskuse