Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. srpna 2019 9:17
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande ruší a přesouvá koncerty v Evropě. Češi jí nadávají, že chytá manýry od Nicki Minaj

HUDBA
Uložit Uložené

Koncert v Praze přeložila o 4 dny, v Polsku nevystoupí vůbec. Prý jde o osobní důvody.

Kolem Ariany Grande to aktuálně žije hlavně v souvislosti s nejnovější skladbou boyfriend. S jejím názvem jsme se totiž dozvěděli, že má údajně nového přítele, kterým je právě jeden ze dvou členů neznámé hostující kapely. Veřejnost obzvláště v Evropě nyní rozrušila ještě víc, když začala přesouvat a rušit koncerty v rámci svého aktuálního turné.

Včera jsme se z oficiální události dozvěděli, že pražské vystoupení v O2 areně přesunula z 8. září na 4., čímž pochopitelně řadě lidí narušila plány. Zároveň změnila také datum v Hamburgu. Známý organizátor Live Nation informuje i o úplném zrušení show v Krakowě, přičemž jako oficiální důvod udává osobní důvody, které však specifikovány nebyly. Už samotné reakce na příspěvek nasvědčují, jaký je názor veřejnosti.

Někteří ji přirovnávají k Nicki Minaj, která má též na svědomí rozruch v podobném duchu, Ariana to však alespoň oznámila předem. Peníze za lístky by měly být všem zájemcům vráceny bez problémů.

Ariana Grande ruší a presúva koncerty v Európe. Česi jej nadávajú, že chytá maniere od Nicki Minaj
Ariana Grande ruší a presúva koncerty v Európe. Česi jej nadávajú, že chytá maniere od Nicki Minaj
Domů
Sdílet
Diskuse