Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. srpna 2019 19:00
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Známý milionář na videu plácá polonahé modelky po zadku. Internet je pobouřen, prý nemá úctu k ženám

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Italský milionář si pěkně zavařil.

Notoricky známý internetový lamač ženských srdcí a italský milionář Gianluca Vacchi, kterému se díky velkému majetku, krásným ženám a tanečním videím na jachtě podařilo získat na Instagramu již více než 13 milionů followerů, aktuálně čelí kritice.

Podle některých followerů je totiž jeho poslední video už opravdu přes čáru. Milovník luxusu a krásných žen se v něm nachází na jedné z jeho jachet, kde, jak je již u něj zvykem, opět tančí. 52letý milionář však v rámci své choreografie začal plácat po zadku známé modelky, které byly v plavkách prohnuté přes palubu.

To okamžitě pobouřilo tisíce lidí na sociální síti, kteří Gianluca kritizují zejména za to, že si údajně vůbec neváží ženského těla, nemá úctu k něžnému pohlaví či je sexistický a násilný. Podle některých má dokonce milionář trpět misogynií, a tedy chorobným odporem vůči ženám.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi),

„Mluvíš o respektování života, ale ty sám si nevážíš žen a ty si pak neváží samy sebe,“ reagovala jedna z pobouřených sledovatelek. „Tvé peníze ti nemohou koupit úctu, morálku a vzdělání, o kterých nemáš ani ponětí. Radost ze života, ve kterém si nevážíš žen, je prostě nechutná,“ doplňuje jiný komentující.

„To, že dáš na jednu hromadu krásné dívky vedle sebe a plácáš je, jako by to byla zvířata, vůbec není sexy, ale odporné. Ty ženy si to teď možná neuvědomují, ale určitě nebudou dvakrát nadšené, když to v budoucnu zpětně uvidí a budou mít své vlastní dcery a rodinu,“ tvrdí další z komentujících.

Klip má na Instagramu už téměř 5 milionů zhlédnutí a téměř 24 tisíc komentářů, ze kterých jsou tisíce čistě jen znechucené a znepokojené reakce z degradování ženskosti. Našli se však i tací, co Gianlucu podporují v jeho každodenních radovánkách. Co si o celém videu a samotné kauze myslíš ty?

Domů
Sdílet
Diskuse