Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2019 10:03
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Skopl muže ze skútru a nechal se přejet autem. Na útočníka se vrhlo 10 lidí, kteří ho předali policii

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Činy tohoto chlapíka nejsou zatím objasněny.

26letý muž z Austrálie se na Bali pořádně odvázal a jeho skutky připomínají spíše hru GTA, než reálný svět. Jak informuje Vice, muž, který zaútočil na řidiče na skútru tím, že ho během jízdy skopl na zem, je již v současné chvíli zatčen.

Australan byl po útoku na jezdce či skoku pod auto zraněn, a tak musel jít ihned po výslechu na policii do nemocnice, kde ho ošetřili. „Zatím nevíme, proč se tak choval,“ cituje vyjádření místního šéfa policie Teuky Fadliansyaha indonéský Detik.

Jeden ze svědků pro Detik prohlásil, že pro to, aby dostali muže pod kontrolu, muselo vůči němu zasáhnout 10 lidí. Jezdec na skútru byl před útokem Australana na cestě do práce a podle vyjádření policie si naštěstí z incidentu odnesl pouze lehčí zranění.

Výsledné škody 26letého Australana však nemusí být všechny. Po následcích jeho činů totiž policie stále pátrá. „Náš tým nadále vyšetřuje na místě činu. Údajně poškodil několik míst, na kterých provádíme kontrolu,“ řekl Fadliansyah pro 7News.

Domů
Sdílet
Diskuse