Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2019 18:23
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Vypadni ty zk***ysyne, křičeli fanoušci PSG na Neymara. Nejvíce se spekuluje o přestupu do Realu Madrid a Barcelony

SPORT
Uložit Uložené

O přestupu se spekuluje už několik týdnů, Neymar a ani jeho otec zprávy o přestupu do španělských klubů nedementovali.

Hvězdný útočník stále čeká na to, zda se mu podaří odejít z PSG. Jednání jsou v plném proudu, ale protože patří mezi nejdražší hráče planety, není to tak jednoduché. Vykoupit ho není sranda, potenciální zájemci nechtějí porušit finanční fair-play. Stále není jasné, zda se přestup podaří, ale s odchodem by souhlasili snad všichni.

Z Neymara se stal problémový hráč. Nechodil na tréninky, trucoval a v prvním kole Ligue 1 odmítl nastoupit. Poslední měsíce navíc provokuje Pařížany, fanoušci mu to dali vyžrat. „Get out, son of a b*tch!“ křičeli na útočníka během zápasu 11. srpna proti Nimes. Nepomáhají ani jeho vyjádření pro média. Chová se arogantně a za dva roky v Paříži udělal nesmazatelnou stopu, ale úplně jinou, než se očekávalo.

Nejvíce se spekuluje o dvou klubech – Real Madrid a FC Barcelona. Podle nedávného průzkumu si však většina fanoušků Realu nepřeje, aby Brazilec oblékal bílý dres. Na druhou stranu, v přípravě se bílému baletu vůbec nedaří a útočná posila by se klubu hodila.

Na hřišti nedominuje, od svého městského rivala Atlético Madrid dostal sedm kousků, zápas skončil 3:7. Hazard je sice skvělý hráč, ale je nepravděpodobné, že bude střílet tolik gólů, aby v tabulce střelců konkuroval třeba Lionelovi Messimu.

Doporučeno
Neymar zavěsil na Instagram fotku v dresu FC Barcelona s tajemným vzkazem Neymar zavěsil na Instagram fotku v dresu FC Barcelona s tajemným vzkazem 14. července 2019 7:09

Pravděpodobnější je přestup do katalánského velkoklubu. Za Barcelonu Neymar už hrával a na hřišti i v šatně si se spoluhráči rozumí. Ať už Madrid nebo Barca, problémem jsou peníze. Vykoupit hvězdného útočníka je velmi obtížné, v roce 2017 ho PSG koupilo za 222 milionů eur (takřka 6 miliard korun). Tehdy ho vítal plný stadion, dnes můžeme spekulovat, že ho většina fanoušků klubu nenávidí.

Přestoupit se mu podaří pravděpodobně jen tehdy, pokud dojde k výměně hráčů společně s dodatečnou finanční náhradou. To, kde uvidíme hrát Neymara, se dozvíme už tento týden. Brazilský fotbalista a ani jeho otec zprávy o přestupu do španělských klubů nedementovali.

Pokud by k přestupu nedošlo, je možné, že si soutěžní zápas tuto sezónu nezahraje. Něco podobného zažil Rabiot, který klubu PSG dělal problémy a následně nehrál až do uplynutí kontraktu.

Domů
Sdílet
Diskuse