Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2019 12:49
Čas čtení 0:00
Richard Balog

120 000 korun za nájem? Praha nabízí bydlení na různé způsoby

120 000 korun za nájem? Praha nabízí bydlení na různé způsoby
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTURA
Uložit Uložené

Exkluzivní penthouse, o jehož finální vzhled se postaralo architektonické studio Schindler Seko.

Pražské nemovitosti pro vás mapujeme na pravidelné bázi už nějaký ten pátek, přičemž dnešní den nebude výjimkou. Bylo by totiž hříchem nepředstavit širší veřejnosti nemovitost, jejíž měsíční pronájem posadí do židlí snad i lidi s nadstandardními platy.
 
Řeč je o penthousu s výměrou 197 metrů čtverečních, včetně terasy situované v městské části Střešovice, a to konkrétně v rezidenčním projektu nazvaném Royal Triangle. Moderně zařízené bydlení nabídne svým budoucím majitelům 4 pokoje s 2 koupelnami, přičemž hlavním lákadlem by měly být výhledy na několik dominant města, jako například Pražský had nebo oblíbený Petřín.

Samozřejmostí jsou prvotřídní materiály (dubové či exotické dřevo), podlahové topení, kapilární systém stropního chlazení nebo větrání s přímou rekuperací tepla.
 
Život na vysoké noze však není vůbec levný špás a v daném případě vychází na 120 tisíc korun za měsíc. Vychutnat si zmíněný luxus alespoň prostřednictvím záběrů níže ale můžeme.

Více podobných nemovitostí najdeš na stránce realitní kanceláře Svoboda & Williams.

Adresa: U Laboratoře, Praha 6 - Střešovice 

Podlažní plocha: 130 metrů čtverečních

Terasa: 67 metrů čtverečních

Cena: 120 000 Kč/měsíc (kontakt

Domů
Sdílet
Diskuse