Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
13. srpna 2019 15:31
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Homelander si v The Boys užíval sexuální scénu, která byla až příliš i pro Amazon. Přikázali ji vystřihnout

Homelander si v The Boys užíval sexuální scénu, která byla až příliš i pro Amazon. Přikázali ji vystřihnout
Zdroj: Amazon
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Scéna by byla vzhledem k charakteru Homelandera dokonalá.

V 1. sérii The Boys jsme viděli množství Rkových scén. Ať už šlo o momenty plné krve, tvrdé nadávání, nahotu či přímo sexuální scény (jako zmenšení á la Ant-Man a následný skok do vagíny). Viděli jsme také množství úmrtí, nechutných smrtí. Amazon tvůrcům bez problémů všechno dovolil, ale natočena byla jedna scéna, při které si řekli, že neprojde v žádném případě.

Prozradil nám to showrunner Eric Kripke:

„Byla tam JEDNA SCÉNA, na kterou Amazon řekl FUCK NO, musíte ji vystřihnout. Vzhledem k tomu všemu, co v seriálu máme, jsem nechápal, proč musíme vystřihnout právě toto. V každém případě, Homelander se měl po setkání se Stillwellovou v 2. epizodě postavit na Chrysler Building. Následně si měl sundat kalhoty a začít masturbovat se slovy, že si může dělat, co chce, a celé to vyvrcholilo orgasmem přes celý New York.“

Škoda, že se tato scéna nedostala do finálního střihu. Skvěle by dokreslovala Homelanderův charakter. A podobně jako showrunner Kripke, ani my nechápeme, proč byla vystřižena tato, ale rozmáčknutí hlavy vagínou zůstalo.

Domů
Sdílet
Diskuse