Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2019 18:42
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Sestry Saoirse Ronan, Emma Watson a Florence Pugh si v úžasně lákavém dramatu říkají o Oscara

Sestry Saoirse Ronan, Emma Watson a Florence Pugh si v úžasně lákavém dramatu říkají o Oscara
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Romantické drama Little Women od Grety Gerwig dostalo nový trailer. A vypadá to skvěle!

Již delší dobu je známo, že talentovaná režisérka Greta Gerwig si pro svůj další počin vyhlédla stejnojmennou adaptaci klasického románu Little Women od spisovatelky jménem Louisa May Alcott. Po postupném odhalování mimořádně lákavého obsazení a prvních oficiálních obrázků si dnes můžeme konečně vychutnat už i toužebně očekávaný trailer.

Co se příběhu snímku týká, ten čerpá jak z knižní předlohy, tak i ze spisů samotné autorky, přičemž se v období první občanské války zaměřuje na čtyři sestry, které žijí s matkou v Nové Anglii a strachují se o otce ve válce. Nespoutaná Jo, milující Beth, krásná Meg a umělkyně Amy tedy bojují o přežití, zažívají první lásky, trápení i radosti. A především zjišťují, že život už není takový, jaký kdysi býval.

Rozhodně ho však chceme společně s postavami prožívat na velkém plátně, protože Little Women vypadá v přiložené ukázce mimořádně dobře. A to nejen díky nemalému talentu většiny zúčastněných, ale i kvůli příjemnému humoru a jakémusi spojení historického období s postoji a chováním, které jsou typické spíše pro současnost. Je jasné, že Gerwig přistoupila k látce po svém a obklopila se skvělým týmem, z čehož nakonec může vzejít i nějaké to ocenění.

Za režií i scénářem stojí již zmíněná Greta Gerwig (Lady Bird, Nights and Weekends) a bohaté obsazení vytvoří herci jako Saoirse RonanEmma WatsonFlorence PughEliza ScanlenMeryl StreepTimothée ChalametLaura DernBob OdenkirkJames Norton či Chris Cooper. Česká premiéra je naplánována na 5. března 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse