Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. srpna 2019 9:36
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

A$AP Rocky reaguje na konečný verdikt švédského soudu. Jsem zklamaný, přesto pokračuji dále

HUDBA
Uložit Uložené

Flacko se po týdnech opět vrací na Instagram, tentokrát se zklamanou reakcí na definitivní rozsudek.

Jen před pár hodinami jsme se dozvěděli o konečném verdiktu švédského soudu, který uznal rapera A$AP Rockyho vinným v případě krvavé pouliční rvačky v centru Stockholmu. Dostal však už jen podmíněný trest, a to i přes návrh prokuratury, že by měl strávit za mřížemi alespoň půl roku.

Doporučeno
Švédský soud uznal A$AP Rockyho vinným v případu krvavé pouliční rvačky v centru Stockholmu Švédský soud uznal A$AP Rockyho vinným v případu krvavé pouliční rvačky v centru Stockholmu 14. srpna 2019 14:55

Flacko se těsně po obeznámeni se s definitivním rozsudkem rozhodl celý případ uzavřít svou reakcí na to, že ho soudy uznaly vinným. „V první řadě jsem velmi zklamaný po dnešním prohlášení konečného verdiktu,“ tvrdí raper prostřednictvím svého oficiálního instagramového profilu.

„Chtěl bych opět poděkovat všem svým fanouškům, přátelům a komukoliv, kdo mi projevil lásku během posledního velmi náročného měsíce. I navzdory všemu však pokračuji dál,“ doplňuje Rocky ve svém oficiálním stanovisku.

Děkuje i svému týmu, managementu, labelu, advokátům a všem, kteří obhajují spravedlnost. Rocky si tak konečně může po celém incidentu vydechnou, ačkoli i navzdory vyváznutí jen s podmíněným trestem bude muset zaplatit odškodné ve výši 12 500 švédských korun (v přepočtu přibližně 30 tisíc korun).

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa PRETTY FLACKO (@asaprocky),

Domů
Sdílet
Diskuse