Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. srpna 2019 15:01
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Conor McGregor napadl v baru starého muže údajně kvůli tomu, že odmítl pít jeho whiskey

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Postaršího pána však úder pěstí nijak zvlášť nevyvedl z míry.

Ve videu, které jen před pár hodinami zveřejnil portál TMZ Sports, měl Conor McGregor v jednom z dublinských barů napadnout staršího muže. Incident se údajně stal ještě v dubnu, video se dostalo na internet až teď.

Conor přišel do baru a rozhodl se pozvat místní štamgasty sedící za barem na jedno kolo své whiskey značky Proper No. Twelve. Jeden z mužů však MMA zápasníka odmítl. Ten proto položil pohár přímo před něj, ale postarší štamgast opět odpověděl, že nemá zájem.

Není zcela zřejmé, zda mezi nimi došlo i ke slovní potyčce, ale na kamerových záběrech z hospody je už jen vidět, jak Conor nečekaně vystřelí svou notoricky známou levou pěst a udeří dotyčného, ​​který se odmítl nechat pozvat od nejznámějšího UFC bojovníka. Muž navzdory silnému úderu zůstal sedět na židli a tvářil se, jako by se nic nestalo.

Conora museli okamžitě odvést dva muži. Policie údajně zahájila vyšetřování ještě v dubnu, ale zápasník nebyl do dnešního dne ani obviněn. A to i přesto, že policie údajně disponuje daným videem. Uvidíme, zda orgán podstoupí nějaké kroky poté, co se celý incident medializuje.

Domů
Sdílet
Diskuse