Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. srpna 2019 18:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Lady Gaga údajně ukradla melodii skladby Shallow, Češka sklidila kritiku za úchylnosti na posvátném místě

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

V nejnovějších Freshnews jsme opět shrnuli všechny důležité události, které se staly za posledních pár dní.

Ještě stále máš možnost vyhrát 2 lístky na úterní koncert Billie Eilish v Praze v soutěži, kterou jsme si pro tebe připravili ve spolupráci s Universal Music. I o té se dozvíš něco více v nejnovějších Freshnews, kde tentokrát uvidíš Petru a Kryštofa. Dvojice si připravila řadu novinek a důležitých informací pro urban kulturu, resp. každého, kdo chce být v obraze v rámci lifestyle témat.

Dozvíš se, co je nového v domácí hudbě a jakým problémům musí aktuálně čelit Lady Gaga. Ukázalo se totiž, že práva na melodii populární skladby Shallow si nárokuje jiný interpret, za kterým údajně stojí i renomovaný odborník.

Negativních zpráv se dočkaly i další zpěvačky, ale i fotbalisté, o kterých jsme se dozvěděli, že v některých případech i více než polovina jejich followerů na Instagramu není reálná. Do problémů se dostal populární milionář z Itálie poté, co plácal ženy na videu po zadku, vše však vyřešil efektivně a s humorem. Více už ale v samotném videu.

Domů
Sdílet
Diskuse