Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. srpna 2019 14:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Drake zesměšnil The Beatles novým tetováním

HUDBA
Uložit Uložené

Champagne Papi zhmotnil svá slova „I got more slaps than The Beatles“ poté, co oficiálně překonal legendární skupinu v počtu skladeb v nejlepší desítce Billboard Hot 100.

Drizzyho smysl pro humor je velmi specifický, což dokázal i svým nejnovějším tetováním, které se těší obrovskému úspěchu jeho fanoušků. Zbytek světa kroutí hlavou nad tím, jak si mohl zvěčnit legendární záběr zobrazený i na coveru alba Abbey Road, kde kromě čtveřice členů kapely The Beatles přechází po přechodu i on.

Zároveň je tam zobrazen jako osoba, která je před zbytkem kapely, čímž metaforicky ztvárnil, že překonal jejich nejvzácnější rekord v rámci prestižního žebříčku Billboard Hot 100. Od června měl v nejlepší desítce nepřetržitě více skladeb než The Beatles, čímž zároveň potvrdil slova ze skladby Going Bad: „I got more slaps than The Beatles.“

Okamžitě se na nějvrhla obrovská vlna kritiky, protože je prvním interpretem vůbec, který se takovým způsobem do úspěšných kolegů obul. Zároveň však platí, že jde o Champagne Papiho typický humor, který fanoušci dokáží ocenit za každých okolností. Jaký je tvůj názor?

Domů
Sdílet
Diskuse