Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. srpna 2019 13:02
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Režiséři Endgame by lusknutím zabili všechny X-Meny kromě Wolverina. Ten by pak lovil Thanose

Režiséři Endgame by lusknutím zabili všechny X-Meny kromě Wolverina. Ten by pak lovil Thanose
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kolik postav by tvůrci rádi použili v Civil War?

Bratři Russoové i 4 měsíce po premiéře Avengers: Endgame stále odpovídají na otázky fanoušků a diváků. Odpovědi k nám proudí každým dnem, přičemž některé méně zajímavé ignorujeme, jiné zase seskupena do jednoho článku. V tom dnešním se dozvíš, kolik postav by chtěli mít v Civil War a co by se s X-Meny stalo na konci Infinity War, když Thanos luskl s Infinity Gauntlet.

V první řadě zde máme jejich účast na Redditu, kde odpověděli na různé otázky. Mimo jiné jsme se dozvěděli, že se Soul Stone měli štěstí. Jelikož žádný jiný režisér nevyužil možnost začlenit jej do svého vlastního MCU filmu, mohli ho představit tak, jak jsme to nakonec ve finále viděli. Potvrzeno bylo i to, že Cap byl vždy hoden (Worthy). Na začátku Age of Ultron při oslavné party mohl klidně zvednout známé kladivo, ale nechtěl Thora zahanbit, a tak to neudělal. 

A teď už k postavám od Foxu. Kdyby se tento deal uskutečnil před mnoha lety, MCU by vypadalo úplně jinak. A úplně jinak by vypadalo i Civil War. Režiséři odhalili, že kdyby měli k dispozici postavy od Foxu, využili by minimálně dvojnásobek postav. Jen v závěrečném souboji by jich tak bylo téměř 30.

Joe a Anthony Russoové šli hlouběji v rozhovoru pro IGN i do účasti mutantů v dvoudílných Avengers. Tým ve složení Gambit, Jean Grey, Storm, Rogue, Cyclops a Wolverine by po Thanosově lusknutím zmizel v prach. Tedy až na Wolverina, kterého by režiséři chtěli vidět jít po Thanosovi po krku.

Má to však i jiný důvod. Bez svého mentora a přátel, ale zato s touhou pomstít se by se Wolverinova osobnost mohla vyvinout velmi agresivním a pesimistickým směrem. Škoda, že se podobně vyprávěného příběhu nikdy nedočkáme. Russoové také prozradili, že kromě zájmu o Secret Wars by rádi natočili Wolverina (ze všech postav, které ještě v MCU nebyly představeny).

Režiséri Endgame by lusknutím nechali zabiť všetkých X-Men okrem Wolverina. Ten by namotivovaný lovil Thanosa
Režiséri Endgame by lusknutím nechali zabiť všetkých X-Men okrem Wolverina. Ten by namotivovaný lovil Thanosa Zdroj: DIsney/Fox
Domů
Sdílet
Diskuse