Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. srpna 2019 16:42
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Slovák ukradol elektronické kolobežky, hrozia mu až 3 roky vo väzení

TECH
Uložit Uložené

43-ročnému Michalovi z Bratislavy bolo vznesené obvinenie z trestného činu krádeže.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I vzniesol obvinenie z trestného činu krádeže 43-ročnému Michalovi, ktorý odcudzil dve elektronické kolobežky v celkovej hodnote 1080 €.

K previneniu malo dojsť počas poslednej stredy v ranných hodinách, kedy Bratislavčan zastavil na vozidle Peugeot Partner v centre mesta v bezprostrednej blízkosti dvoch kolobežiek. Tie následne naložil do kufra a odišiel

Polícia na svojej facebookovej stránke píše, že ho následne spozorovala hliadka v mestskej časti Petržalka, kde elektronické dopravné prostriedky rozoberal. Majiteľ už stihol nahlásiť stratu, a tak mohli príslušníci polície muža zadržať a odviesť na oddelenie. 

Kolobežky už boli majiteľovi vrátené a vzhľadom na skutočnosť, že 43-ročný Michal už v minulosti bol v posledných 2 rokoch za obdobný čin odsúdený, hrozí mu vyšší trest. V tzv. „super rýchlom“ konaní mu hrozí odňatie slobody až do výšky 36 mesiacov. 

 

Domů
Sdílet
Diskuse