Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. srpna 2019 16:48
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Proč byl Black Panther první, kdo se přes portál vrátil na pomoc Avengerům v souboji s Thanosem?

Proč byl Black Panther první, kdo se přes portál vrátil na pomoc Avengerům v souboji s Thanosem?
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Režiséři filmu odpovídají na další otázky, které zajímaly fanoušky.

Když Hulk/Banner luskl prsty a do vesmíru se vrátila polovina života, která z něj zmizela před 5 lety, znamenalo to i návrat mrtvých hrdinů. Než se však zmobilizovali, Avengeři se museli postavit samotnému Thanosovi. Jako poslední stál Captain America, věčně odhodlaný a nikdy se nevzdávající lídr Avengerů čelil celé Thanosově armádě, když ve sluchátkách zaslechl Samův hlas. Následovalo Samovo vytoužené „On Your Left“ a hrdinové začali postupně přicházet na pomoc. 

Otevřel se Strangeův portál a z něj jako první vyšel Black Panther. Mnozí se ptali, proč právě on. Šlo jen o tlačení postavy, nebo to mělo i nějaké logické odůvodnění? Nakonec, Cap by asi raději přivítal Sama a Buckyho. Režiséři si ve střižně s touto sekvencí hráli opravdu dlouho. Nakonec se pro finální pořadí rozhodli až měsíc před kinopremiérou. 

„Vždycky jsme chtěli, aby Sam komunikoval s Capem jako první přes jejich komunikační nástroje. A jelikož byl Sam naposledy ve Wakandě, dávalo smysl, že jako první se otevře portál právě odtud. Z Wakandy by pak logicky jako první vystoupil její král. A to společně s jeho armádou, zase jednou kráčející na pomoc Captainovi zachránit svět.”

Domů
Sdílet
Diskuse