Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2019 10:01
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nejsem slavná díky Instagramu, reality show ani orálnímu sexu, vzkazuje Nicki Minaj Cardi B

HUDBA
Uložit Uložené

Po házení bot na Fashion Weeku, obviňováni z kopírování a dissovaní ve skladbách nyní přichází další série vzkazů prostřednictvím Twitteru.

Nicki Minaj před pár dny oslavovala první rok existence své rádiové show Queen, která již byla platformou pro množství kontroverzních momentů. Při této příležitosti jsme se dočkali toho zatím suverénně nejbizarnějšího, protože si jako hosta pozvala svého známého kritika Joe Buddena, se kterým má mimochodem menší beef například i Eminem.

Ten jí vyčítal nejasný původ některých skladeb, lži a loňské problémy s drogami. Raperka reagovala křikem a útoky, Budden jí odpověděl s úsměvem na tváři a jeho kolegové se smáli. Minaj zároveň pár dní nato přijala pozvání do podcastu svého hosta, kde hádka pokračovala.

Měla potřebu vysvětlit i to, proč se její projekty nedočkaly tak velké pozornosti a jako důvody uvedla i to, že její kolegové prodávají alba v balíčcích s merchem a lístky na koncert, že ji ignorují média a někteří proti ní dokonce vedou antikampaň.

Doporučeno
Slepice nemůžou kydat na královny. Nicki Minaj vrací úder Miley Cyrus, vysvětluje neúspěšné turné a nakládá Travisi Scottovi Slepice nemůžou kydat na královny. Nicki Minaj vrací úder Miley Cyrus, vysvětluje neúspěšné turné a nakládá Travisi Scottovi 22. června 2019 9:20

Buddenovy neustálé narážky na Cardi B ignorovala, později začala obhajovat svou pozici tím, že si podle ní musí stále procházet kritikou, protože lidé jako on si udělali sport z neustálého ponižování mladé ženy tmavé pleti, která prostě chce být autentická, psát si vlastní texty a dělat to, co je pro ženský rap opravdu nezbytné.

Doplnila, že všeho, co má, dosáhla bez účasti v reality shows, Instagramu a orálního sexu pro populární DJs. V tomto okamžiku bylo jasné, že naráží na Cardi B, která se v minulosti zúčastnila v televizní show Love & Hip Hop, kam přišla zpropagovat svou tvorbu. Konkrétně v roce 2011.

Následně ještě Nicki odkázala na známý žebříček Ebra Dardena, který je populární a uznávanou osobností v médiích. Ten nedávno zveřejnil podle něj 50 nejlepších raperů planety a Cardi B v něm své místo na rozdíl od Minaj nedostala.

Reakce jsme se dočkali velmi rychle. „Jediný žebříček, který mě skutečně zajímá,“ přidala Cardi B popis k tabulce, kde máme možnost vidět, že je jedinou interpretkou planety, která od minulého roku prodává konstantně mnoho nosičů bez poklesu.

Cardi ještě na svůj Instagram přidala část skladby od Mariah Carrey s názvem Obsessed, čímž chtěla poukázat na to, že je jí Nicki posedlá. Fanouškům se však podařilo vypátrat, jak si raperka nedávno náhodně prohlížela fotografie své soupeřky, a tak se slova o posedlosti velmi rychle obrátila proti ní. Aktuálně si Nicki na svém Twitteru nastavila jako profilovou fotku právě tu, kterou si Cardi prohlížela, když si myslela, že ji nikdo nevidí.

Bohužel konflikt už zašel do fáze, která nemá nic společného s hudbou a jde jen o malichernosti. Mediální souboj o pozornost sice může mít vliv na prodeje, o nichž to v konečném důsledku celé je, ženský rap se však možná dostal do momentu, kde jsme ho nikdy nechtěli vidět.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa MOSTHATEDCARDI (@iamcardib),

Domů
Sdílet
Diskuse