Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2019 10:53
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Cristiano Ronaldo má dvojníka (téměř) k nerozeznání. 25letý Iráčan získal pozornost médií díky svému vzezření

SPORT
Uložit Uložené

Na Instagramu má fotky, na kterých vypadá jako mladší verze CR7.

Biwar Abdullah je 25letý muž, který pochází z Iráku. Nedávno se přestěhoval do Anglie, kde si plní svůj sen, přišel za lepším životem. Je dělník a sem tam si zahraje i fotbal. A nápadně se podobá jednomu z nejlepších fotbalistů planety – Cristianu Ronaldovi. Mladého Iráčana si všimlo několik zahraničních bulvárních plátků.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa biwar abdullah (@biwarabdullah),

Samozřejmě, jsou tam výrazné odlišnosti. Na první pohled by se však nejeden člověk alespoň na chvilku zastavil a zeptal se sám sebe, jestli to náhodou není hvězdný portugalský útočník. Biwar žije v Derby a rekreačně si zahraje fotbal, ale jen na amatérské úrovni. Ronaldo je jeho idol již dlouhá léta, možná i proto hraje na stejné pozici jako fotbalová superstar.

Doporučeno
Vypadni ty zk***ysyne, křičeli fanoušci PSG na Neymara. Nejvíce se spekuluje o přestupu do Realu Madrid a Barcelony Vypadni ty zk***ysyne, křičeli fanoušci PSG na Neymara. Nejvíce se spekuluje o přestupu do Realu Madrid a Barcelony 12. srpna 2019 18:23

25letý Iráčan má Instagram, kde ho sleduje přes 500 lidí. Zřejmě i on sám si už delší dobu uvědomuje, že se podobá Ronaldovi. Na některých fotkách je oblečen v dresu Juventusu Turín a pózuje podobně jako on. Je třeba uznat, že například na této fotce je skutečně obtížné identifikovat, zda jde o slavného fotbalistu:

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa biwar abdullah (@biwarabdullah),

Zpět
Sdílet
Diskuse